Fly-In 2016

SUF ordnade Fly-In den 11 juni och det blev en mycket lyckad dag! Fint väder härlig stämning med fin ava-uppvisning av Patrik Sjöberg! En riktigt fin familjedag med flygplan, helikoptrar, piloter, respektive, föräldrar, barn och hundar!

Fly-In 2015

Swedish Ultraflyers årliga Fly-In hölls den 13 juni med strålande väder och många besökande! Vår klubbmästare Dario med funktionärer var på plats tidigt och förberedde inför gästernas ankomst. Vimplarna hängdes som vanligt upp för att pryda hangarerna och kylskåpet fyllt med läsk, korv och kött. Kaffe kokades och Katja hade bakat! Dario var grillmästare och mättade många magar under dagen. Dagen blev väldigt lyckad!

Klubben bjöd även i år på ava-flygning i världsklass. Dagens stora höjdpunkt var naturligtvis Sveriges internationella mästerflygare Daniel Ryfas fantastiska uppvisning i sin Yak!  Det är få ställen man kan se sådan uppvisning på så nära håll som på Frölunda. Det är en fantastisk upplevelse!

Alla flygande besök var naturligtvis populära och även så Johan Plamgrens Yak, som blev grundligen beskådad av de flesta på plats

Adam Berglund passade på att studerade Yak-52 på nära håll

Klubben hade även besök av Jan-Erik "Kotten" Borin  som kom flygande i en Chipmunk, SE-FOO, ägd av Henrik Paulsson utanför Vallentuna. Kotten poserar här med Einars dotter Elin och barnbarn Emil

Klubbens egen "motorhead" Jimmy Rönnqvist i farten när en Dynamic ses över.

Det var även mycket intresse för Keijo Hiltunens trike, Mainair Mercury SE-YRG, och Keijo berättade gärna om skillnaderna mellan att flyga trike och Dynamic. Något som kanske inte alla känner till är att SE-YRG i 2001 porträtterades i en frimärkesserie med sin dåvarande ägare Mats Kornerud bakom spaken.

Håkan Ahlström var mycket upptagen med alla som ville ha en provtur i Dynamic och provlektioner! Intresset var stort. Calle Berglund fick till och med stanna kvar efter eventet var över då det fortfarande fanns personer som ville testa på att flyga ultralätt! Håkan Karlsson fick ta ett gäng vändor med SE-VOF också och Lize Edland hade sådan tur att hon fick komma med upp i luften som första passagerare i Skylane... på Frölunda, i Sverige! Det var hon mycket nöjd med!